+31(0)167 5005 63 info@rozeboomwatersport.nl

Vrijheid en sportiviteit
met de ZARmini RIBS!

De ZARmini rubberboten zijn onder te verdelen in 3 modellen. De AIR, ALU en FUN. Met de AIR-lijn beschikt u over de ideale opblaasbare boot voor ieder die op zoek zijn naar een betrouwbare en kleine opvouwbare boot die snel op te bouwen is en ligt in gewicht. De ALU-lijn is een funboot met ZAR genen en de compacte alleskunner die ook nog eens gemakkelijk op de meeste motorschepen een plaatsje zal vinden! Door de aluminium vlonders is deze boot ook zeer geschikt op het ruigere water. ZARmini’s FUN-lijn modellen zijn uitermate geschikt als tender voor zeil jachten, zijn snel leeg te laten en op te rollen en passen perfect in uw baks kist. Alle ZARmini rubberboten zijn voorzien van een overdruk ventiel, dit beschermt uw Tube wanneer deze op de juiste manier is opgeblazen.

Door het lichte gewicht van de materialen kunnen de RIBS zeer gemakkelijk planeren, zelfs bij een kleinere motor. De romp is gemaakt van speciaal aluminium en gepoedercoat om corrosie en zout water te weerstaan.Optimaal vaarplezier is gegarandeerd (let wel op beschadigingen, deze dienen direct te worden hersteld).

ZARmini LUX
(LUX 12 t/m LUX 18)

De mooie ZARmini LUX-lijn heeft verschillende maten en uitvoeringen te bieden. Alle boten zijn uitgerust met een bow locker en een vlakke dubbele vloer. Alle boten bieden met de standaarduitrusting een Teak-design PU-vloer, een boeg kussen, boegrugleuning, kielbescherming, bimini-houder, luxe stuurconsole en een versterkte romp.

De LUX serie is te verkrijgen in lengtes van 3,50 meter t/m 5,50 meter

ZARmini RIB
(8 LITE en 9 LITE en RIB 8 t/m RIB 18)

De ZARmini RIB-lijn heeft twee versies. RIB LITE (8 LITE en 9 LITE) en RIB DL met dubbele bodem en bow locker. In de RIB 8 en RIB 9 past een brandstoftank van 12 liter. In de RIB 10-12 past een 24l brandstoftank in de bow locker. De RIB LITE modellen zijn geoptimaliseerd in het gewicht door het ontbreken van de bow locker en de dubbele vloer.

De RIB LITE serie is te verkrijgen in lengtes van 1,80 meter t/m 2,40 meter

De RIB serie is te verkrijgen in lengtes van 1,65 meter t/m 5,50 meter

ZARmini ALU (ALU 9 t/m ALU15)

De ZARmini ALU-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige opvouwbare boot, die makkelijk op te bouwen is.

De ALU serie is te verkrijgen in lengtes van 2,70 meter t/m 4,60 meter

ZARmini AIR (AIR 7 t/m AIR 10)

De ZARmini AIR-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kleine opvouwbare boot. Hij is heel eenvoudig op te bouwen en gemakkelijk op te bergen. De ZARmini AIR-lijn is ontworpen als tender voor motor- en zeiljachten. Het is uw ideale rubberboot voor dagelijks gebruik.

De AIR serie is te verkrijgen in lengtes van 2,10 meter t/m 3,00 meter.

ZARmini FUN (FUN 6 t/m FUN 8)

Onze ZARmini FUN-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare maar zeer kleine opvouwbare boot. Heel eenvoudig op te blazen en gemakkelijk op te bergen. De ZARmini FUN-lijn is ontworpen als een zeer lichte tender voor kleine motor- en zeiljachten. Het is de ideale rubberboot.

De Fun serie is te verkrijgen in lengtes van 1,80 meter t/m 2,40 meter.

Formulier

3 + 15 =

Route